A 2018-as év jó hírei a LifePharm-nál, vagyis a Laminine küldetés új korszaka.

Hadd kezdjem egy nagyon jó hírrel:

Nézd meg az alábbi videóban, vagy olvasd el alatta:

2018 a LifePharm, az LPGN életében egy csodálatos, sikeres év lesz, azt is mondhatom, hogy egy Korszakalkotó év!

De miért is?!

1. Nyáron luxushajóútra mehetünk!

Ugye, február végéig tart az a kvalifikációs időszak, amiben Te is részt vehetsz, vagy részt is veszel. Még van elég idő arra, hogy akár Te is megcsináld ezt a kvalifikációt, és velünk együtt hajókázhass a Földközi-tengeren, június első felében.
A részleteket megtudhatod tőlem, vagy erről az oldalról: GYERE EL EGY LUXUS HAJÓÚTRA VELÜNK! MI KELL HOZZÁ?

A 2. nagyon fontos dolog 2018-ban, hogy az LPGN bevezeti az ÚJ KOMPENZÁCIÓS TERVÉT, az új jutalékrendszert!

Ez több jutalékot fog kiosztani azok között, akik ugye aktívan dolgoznak, már az alacsonyabb szinteken keresztül is, ahogy mennek fel a magasabb szintekre.

Tehát ez egy BOMBA DOLOG LESZ! Ezzel kapcsolatban annyit el tudok neked mondani, hogy:

Beszéltünk már a cég vezetőségével, és azt mondták, hogy ez a jutalékrendszer, a lehető legtöbb jutalékot fogja visszaosztani. TERMÉSZETESEN a munkánk után és természetesen a forgalom után – a többi hálózatos cégekkel összehasonlítva.

Nem nagyon szeretek belemenni az összehasonlításokba, viszont ezt csak azért mondom el neked, hogy:

EZ EGY ÉRDEKESSÉG! Lehet, hogy ez is motiválni fog abban, hogy jobban odafigyelj ránk, a Laminine –ra, a mi tevékenységünkre. Vagyis a saját érvényesülésedre!

A következő nagy dolog, ami miatt 2018 az LPGN-nek egy óriási és sikeres korszakalkotó éve lesz, az az, hogy egyre többen vagyunk.

Egyre több aktív, lelkes, tenni akaró ember van, aki javítani akar a saját életén és a környezetében lévők életminőségén is.

Még egy titkot, még egy hírt elárulok:

2018-ban, egy új terméket fog bevezetni cégünk, azok közé a termékek közé, azok kiegészítéseként, amelyekkel eddig is nagyon sikeresen és eredményesen tudtunk működni.

Tehát, ami a legfontosabb, hogy:

Február 3-án, Budapesten lesz a LPGN, a LifePharm évindító, nagy rendezvénye, és ide hívlak meg Téged is nagy szeretettel.

Azért gyere el, mert:

Ez az összcéges évindító rendezvény, azért lesz Budapesten megtartva (nem véletlenül), mert Magyarországon nagyon aktívan dolgoznak a cég partnerei. Ez egy elismerő gesztus az LPGN, LifePharm részéről, a magyar munkatársi közösségnek, hogy ezt az évnyitó nagy rendezvényét Budapesten rendezi meg.

Ez a rendezvény, az un. CYBER SATURDAY – Kiber Szombat, ki lesz közvetítve az egész világba az interneten keresztül.

Ezért szeretném, ha Te is ott lennél velünk személyesen, és első kézből hallanád a konkrét bejelentéseket: – az új termékünkről, az új kifizetési rendszer konkrétumairól, …

Gondolom, Téged is érdekel, hogy hogy tudod mindezt felhasználni arra, hogy előbbre juss az életedben, a tevékenységedben.

Ha pedig még nem dolgozol velünk, akkor pedig:

Gyere, nézd meg a saját szemeddel, hogy az, amiről mi beszélünk, amitől mi olyan lelkesek vagyunk, az számodra tud-e adni egy olyan lehetőséget, amit érdemes kihasználnod, ami Téged is fellelkesíthetne.

Még egy utolsó, talán a leglényegesebb dolog a február 3-i rendezvénnyel kapcsolatban:

Biztosan észrevetted már, hogy az én nagybetűs Csapatomban hagyomány az, hogy minden egyes rendezvényen készítünk egy csoportképet.

Én ennek mindig nagyon örülök, mert érzem azt, hogy összetartozunk, érzem azt, hogy együtt dolgozom azokkal, akikkel egy cél irányába megyünk.

Szinte csak online dolgozom, de MINDIG SZERETEK találkozni, főleg a Csapatom tagjaival SZEMÉLYESEN is, és erre egy nagyon jó lehetőség az, hogy február 3-án Te is ott légy velünk ezen a rendezvényen.

Természetesen, ismét csinálunk a cég vezetőségével egy közös csoportképet.

Számomra ez azért is fontos, mert én hosszútávon tervezek ezzel a céggel.

Tudom, hogy ez egy biztonságos tevékenység, stabil cég és hogy a termékekre alapozott tevékenység hosszú távon fenn tud maradni, főleg, ha olyan értékesek a termékek, mint a Laminine és társai.

Számomra ez a csoportkép óriási élmény, emlék lesz, jó pár év múlva is visszatekintve, átlapozva majd ezeket a fényképeket. Szeretném, ha Te is ott lennél ezen a csoportképen, és Rád is tudnék emlékezni, sok-sok év múlva, ha nézegetem ezeket a képeket, hogy:

Igen, Te is ott voltál akkor, amikor mi 2018-ban elindítottuk az LPGN, a LifePharm, új korszakalkotó időszakát.

Tehát, várlak nagy szeretettel, jelentkezz nálam!
Természetesen a kedvező jegy előfoglalása szempontjából is.

Részletek alul …

 

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc.


A február 3-i, Kiber Szombat részletes információi:

2018. 02. 03. – 10:30-16:30
BUDAPEST – LURDY HÁZ
Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097.

Jegyárak:
1500 Ft – ha jelentkezel nálam.
2000 Ft – a helyszínen.


Az alábbi elérhetőségeken találsz: