A Laminine nem működik, ha …

Laminine tesztje

Mikor lesz hatékony a Laminine használata?

Mert bizony, vannak esetek, amikor „nem működik”!

Van egy speciális vérteszt, ami megmutatja, hogy a Laminine hatásos lesz, vagy nem!

De ne ugorjunk a dolgok végére, hanem nézzük meg, hogy mi is történt:

Igen, az elmúlt 2,5 év tapasztalatai alapján őszintén és tényszerűen elmondhatom, hogy voltak esetek, amikor:
– már napi 1 kapszula Laminine is jelentős és gyors eredményt hozott,
és, vagy:
– akár egy év szedés után sem mutatkozott érezhető javulás.

Vajon akkor mi lehet az a dolog, ok, ami miatt az embereknél már az első héten javulást eredményezett, vagy a másik végletet nézve, még egy év után sem volt érezhető hatás?

Én már többször is leírtam itt a blogomon, hogy nekem 10 évet adott vissza a Laminine kúrám. Vagyis, ma, amikor írom ezeket a sorokat, 52 és fél évesen, elmondhatom, hogy 40 évesnek érzem magam.

Ezért hálás vagyok, mert ez számomra egy nagy ajándék és eredmény!

Viszont, nem hagyott nyugodni az, hogy akkor azoknál, akik szintén szedik, szedték a Laminine termékcsaládot, azoknál:

Miért nincs érezhető eredménye a Laminine – Természetes Őssejt Kúrának?

A „sors”, vagy a „szerencse” meghozta a választ számomra, és ezt most elmondom kedves olvasóm, mert tartozom ennyivel a Laminine -nak és Neked is!

2018 februárjában az egyik ismerősöm megszólított egy baráti találkozón azzal, hogy ”amivel ő foglalkozik”, az segíthet nekem is, mert a Laminine hasznosulását is segítheti. Hát, akkor én még „nem figyeltem oda” rá, mert azt gondoltam, hogy „ez csak egy közeledési” próbálkozás, hogy a termékét eladja nekem.

Hiba volt, mert …

Azóta történt egy eset a családban, amikor is úgy döntöttem, hogy jó, nézzük meg közelebbről, hogy mi is ez a dolog, ami képes rendbe tenni azt, amit az orvosok sem tudtak mire vélni, és csak az univerzális megoldást javasolták a fiamnak: „szedjen antibiotikumot …”

A javulás a fiamnál gyors és látványos volt, ezért „még jobban elkezdtem érdeklődni”!

Ekkor már engem is érdekelt és ki akartam próbálni, hogy nekem mit tud adni, de még mindig óvatosan közelítettem, mert … őszinte leszek: Bizalmatlan voltam 🙂

Elmentünk a párommal a barátomékhoz, és jól „kifaggattuk” őket 🙂

Már ott náluk eldöntöttem, hogy a párommal közösen megcsináljuk azt a speciális vértesztet, ami megmutatja, hogy mennyire működik a testem, egészségem sejtszinten megfelelően.

Az eredményt a harmadik héten tudtuk meg, és meglepett, amit a kiértékelésnél olvastam, viszont igazolta is mindazt, ami a Laminine hatása kapcsán a kis családomban is megfigyelhettem.

Minél nagyobb a gyulladás a testben, annál kevésbé működik a Laminine – Természetes Őssejt Kúra!

Az én vérteszt értékem jobb volt, mint a páromé, ami egyenes arányban volt a Laminine szedését követő saját eredményeinkkel is!!!

Számomra a Laminine szedése több eredményt hozott, mint a páromnak!

Na nem írom le, hogy mi mindennek néztem utána, mennyi előadást, videót néztem meg, mert a lényeget egy mondatban is össze lehet foglalni:

Ha gyulladásban van a szervezeted, a sejtjeid, akkor a LAMININE – Természetes Őssejt Kúra sem fog (elég hatékonyan) működi nálad!

Hogy ez pontosan mit is jelent, azt megmutatom ezen az oldalon: Kattints ide!

Remélem, hogy Te is azok közé tartozol, akik folyamatosan figyelik a világ alakulását, nyitottak az új ismeretekre, mert tisztában vannak azzal, hogy:

Ha mi nem törődünk magunkkal, az egészségünk megóvásával, akkor senki sem fog!

Főleg már nem akkor, amikor ránk tör az az un. „betegség”.

Jobb egészségesnek maradni, mint a betegségből felgyógyulni!

Hasznosabb az egészséggel törődni, abba befektetni, mint a betegség idején „megadni már bármit azért”, hogy meggyógyulhassunk. – mert az már nem biztos, hogy sikerülni fog.

Szóval, ha érdekel, hogy mit találtam, mi az, ami „lassan, de biztosan legyilkol” mindenkit (ha nem védekezik ellene) és még a Laminine sem véd meg tőle, akkor ezen a linken nézd meg: Kattints ide!

Bízom benne, hogy tudtam segíteni, vagy legalább is megmutatni azt az ALAPVETŐ dolgot, ami az egészségmegőrzés lényeges részét jelenti.

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc


Az alábbi elérhetőségeken találsz: