A LifePharm története, titkai és értékei. – Dr. Matyi István

Ha TE nem figyelsz magadra, ha Te nem törődsz magaddal, akkor ki fog?

Laminine őssejt Lukács Ferenc LAMIDERM LifePharm

Szeretnék neked adni egy értékes ajándékot, hogy „ne kelljen a TV-t nézni”, sem a FB-ot „lapozgatni”, hanem értékes gondolatokkal gazdagíthasd magad.

A legutóbbi, országos LifePharm rendezvényen elhangzott, Dr. Matyi István előadásának videó felvételét kínálom fel neked. Egy holisztikusan gondolkodó magyar orvos nézőpontjából ismerheted meg a LifePharm történetét, titkait és értékét.

Én abban tudok neked segíteni, hogy igyekszem eljuttatni hozzád azokat az információkat, tényeket és eredményeket, amelyeket, ha Te is komolyan veszel, odafigyelsz rájuk, akkor egy olyan eszközt kaphatsz a kezedbe, amellyel meg tudod őrizni az egészségedet.

Ezáltal megőrizheted annak a lehetőségét, amit EGY JÓ EGÉSZSÉGBEN élő ember az élet örömeinek nevezhet. Mert, ha nincs egészség, akkor „nincs már semmi”, ami örömöt adhat, okozhat.

Nézd meg ezt az alig egy órás felvételt és gondolj bele abba, hogy milyen kegyelmet kaptunk mi a sorstól, hogy ismerhetjük a Laminine, a Természetes Őssejt Kúra áldásait!

Vannak az én ismeretségi, baráti köreimben is olyanok, akik „már nem érhették meg”, hogy ezt megismerjék, ezt kihasználva megtartsák életüket és egészségüket.

Tudod, ha az apumra gondolok, akkor mindig elszorul a torkom, mert Ő volt számomra az, aki az életem kezdetén Megmutatta Nekem a Helyes Utat, de ma már csak gondolatban tudom „átölelni” és milyen jó lenne, ha még …

De azok, akik itt vannak még velem, az anyu és a tágabb családom, azokra már odafigyelek és mivel fontosak számomra, „vigyázok” is rájuk. Hidd el, Ők ismerik a Laminine-t és szedik is.

Te is fontos vagy számomra, hiszen bizalmat szavaztál nekem, és odafigyeltél mindarra, amit írtam, csináltam.

Ezért is mutatom meg most ezt a felvételt, mert tudom, hogy nem mindenki tud ezekre a rendezvényekre eljönni, hogy személyesen hallhassa.

Legyen egy szép napod, hétvégéd, egy szép és boldog, szabad életed!

Törődj magaddal és azokkal, akik fontosak számodra, akiket szeretsz!

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc


Az alábbi elérhetőségeken találsz:

One Comment

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.