Eleged van a „ könnyű pénzes” ajánlatokból? Valós megoldást keresel?

Laminine őssejt Lukács Ferenc LAMIDERM LifePharm

Hogyan javíthatsz az Életminőségeden, még akkor is, ha „eleged van már” a sok hiteltelen ajánlatból?

Tisztázzuk már itt az elején! – Nem ajánlok neked sem milliókat, sem „ingyen meggazdagodást”.

Akkor mit is akarok?

Két dolgot nézz meg itt alul, és ha érdekel, akkor olvasd el végig:

1.)
Soha az életben, semmit nem adtak „ingyen”! – egyetértesz ugye? Ha kapni akarunk valamit, akkor előbb vagy utóbb adnunk kell cserébe valamit.

2.)
„Mindenki a pénzt” hajszolja, de csak addig, amíg el nem veszíti a legnagyobb kincsét, az egészségét. – ugye, hogy Te is ezt tapasztalod?

Mi lenne, ha azzal foglalkoznánk „először”, hogy hogyan őrizheted meg, állíthatod vissza az egészségedet, hogy BIZTOS ALAPOKRA építve javíts a pénzügyi helyzeteden is?

Ha Te,  – „csak a pénzt akarod – a gyorsan, sokat ide nekem, de nehogy csinálnom kelljen valamit is érte” –  akkor szerintem, ne is olvass tovább, mert itt, nálunk a pénz csak másodlagos”, viszont lényeges!

Hogyan lehet meg neked is mindkettő?

Igen, az EGÉSZSÉG és a szükséges PÉNZ – ha nem tudnád, hogy mivel is foglalkozom, akkor keress meg (az oldal alján ott van az elérhetőségem), mert most nem azt fogom részletezni, hanem azt, hogy:

1.)
Szeretnél a további életedben is az „élet dolgaival és örömeivel” foglalkozni, ahelyett, hogy a betegsége(i)ddel kelljen? Mindenki megöregszik és … – ismersz ilyeneket?

2.)
Szeretnéd, ha azok, akikkel szeretsz együtt lenni, együtt csinálni dolgokat, még sokáig „idegesítenének” – okoznának örömet neked? – ahelyett, hogy sajnálnának, vagy ne adj Isten, fordítva?

3.) – nem ajánlott:
Vagy inkább a betegségeitekről és a bajaitokról szeretnél (majd) panaszkodni, vagy „beszélgetni”, miközben kilátástalanok és ijesztőek az elkövetkező napok, hetek, hónapok … mert nincs valós remény a javulásra? – mi lesz akkor, utólag már a fontosabb?

Ne várd meg, amíg a bajok elérnek hozzád!

Van egy megoldás, amivel tiéd lehet mindkettő!

Ha nem is akarsz vele pénzt keresni, akkor is ingyenessé teheted a fiatalosan és egészségesen tartó, saját Életminőség Programodat.

Ha érdekel, hogy mindehhez ingyen juss hozzá, akkor keress meg! Viszont, csak akkor tudok neked segíteni, ha hajlandó vagy ezt a megoldást továbbadni, tovább ajánlani az ismerőseidnek, barátaidnak. Vagyis most még elég, ha csak azokra gondolsz, akiket szeretsz 🙂

Mi az a „program”, ami fiatalosan és egészségesen tud tartani, hogy ne a betegséggel kelljen foglalkoznod, hanem az életed „dolgaival – örömeivel”?

Mi az a megoldás, ami ingyenessé teheti számodra is ezt a programot?

Képzeljük el együtt, hogy:

Nap, nap után úgy kelünk és fekszünk, hogy igaz el-el fáradunk, de nem vagyunk betegek. Van erőnk, energiánk és kedvünk, hogy az élet problémáival megküzdjünk, mert szeretünk élni. Örömöt okoz, hogy tudjuk, nem csak mi élhetünk így, hanem azok is, akiket szeretünk és akik megértették, hogy:

Van még ebben a mai kifordult világban is arra lehetőség, hogy boldogan, egészségesen, anyagiakban nem szűkölködve tudjunk élni – épp csak annyi volt érte a tennivalónk, hogy:

Megismertük, megértettük, használjuk, tovább ajánljuk és hiszünk benne, hogy mi is képesek vagyunk egy ilyen életre! – egy mindenki által vágyott Életminőségre.

Mi kell ahhoz, hogy mindezt el is érhesd?

Elég, ha csak két olyan ismerőst, embert találsz, aki egyetért mindazzal, amit Te is idáig elolvastál. Továbbá, hogy Ők is utánad csinálják azt, amit Te is, és máris elindítasz egy „lavinát”, ami létrehoz egy jobb életet azoknál, akiknek szóltál …

Ugye, hogy milyen egyszerűen és szépen hangzik? 🙂

Vannak, akik már így élik az életüket …

Lehetsz Te is akár a következő, aki csatlakozik ehhez az Életminőséghez, ehhez a Csapathoz!

Várlak az álmodozók, a lázadók, a meg nem alkuvók és a bizakodók csapatában, mert hiszek benne, hogy az Életünkért mi vagyunk felelősek és hiszek benne, hogy létezik egy olyan Életminőség, ahol boldogan és elégedetten tudjuk tenni a dolgunkat, szeretni és szeretve lenni, továbbá segíteni az útkeresőknek. – mindezt életkortól függetlenül!

Végezetül:

Tudom, nem sok mindent mondtam el részletesen, de nem is a hogyanok a lényeg, hanem a MIÉRTEK:

Érted, értem, a gyermekeinkért, a szüleinkért, az emberekért és egy jobb világért. Mindazért, amiért érdemes felemelni a seggünket, hogy az életünkkel hozzájáruljunk egy jobb, szebb és boldogabb élet megteremtéséhez.

Ehhez keresek partnereket!

 

Jelentkezz, ha Te ilyen vagy!

Várlak a Csapatomban 🙂

 

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc


Az alábbi elérhetőségeken találsz: