Kegyelmet kaphatsz! – de mire is?

Laminine őssejt Lukács Ferenc LAMIDERM LifePharm

Miért lehet számodra is fontos az a kegyelem, amit a Laminine adhat?

Üdvözöllek életed legjobb éveiben!

Viszont, ami tény, hogy Te is öregszel! – biztosan észrevetted már …

Ki döcögve, ki száguldva, de biztosan haladunk életünk azon szakasza felé, amikor a fiatalos lendület, erőnlét és életérzés, lassan de biztosan kezd valahogy kifakulni.

Hogy úgy mondjam, kezd „idegesítővé” válni nem csak a születésnapok számértéke, hanem az a felismerés, rádöbbenés, hogy konkrét jeleit érzékeljük magunkon az öregedésnek.

Mi lenne, ha visszakaphatnánk és megtarthatnánk fiatalos éveink vibráló életenergiáját, lendületét és az akkor még nem is tudatosított egészségét?!

Van erre valamilyen mód? – igen van, ez a Laminine, a Természetes Őssejt Kúra!
(ezen az oldalon Te is megismerheted, kattints ide!)

Tudod, minél inkább halogatod az „öregedés elleni harcodat”, annál súlyosabb lesz az az állapot, amit valljuk be őszintén, senki sem kíván magának.

Hogy mire gondolok?

Elég, ha körbenézel a családod, munkatársaid, korosztályod ismerősein, és látni fogod, hogy melyek azok a gondok, amelyeket Te legszívesebben „kikerülnél”, ha tehetnéd.

A legtöbb ember ilyenkor azt gondolja, hogy „Velem ez nem történhet meg”, pedig lehet, hogy az előbb említett ismerőseid is ezt gondolhatták magukban … és mégis megtörtént velük, hogy az öregedés fájdalmas változást okozva, belemart az életükbe.

A legtöbb ember ezt úgy oldja meg, hogy „belemeséli – beletaszítja” magát abba a gondolati gödörbe, hogy: „Öregszünk, ez az élet velejárója.” – pedig, ha tudnák, hogy mennyire becsapták önmagukat … és kegyelmet is kaphatnának!

Azok, akik a fenti gondolati sémát követik, kiszolgáltatottan haladnak azok felé a bajok felé, melyeken már csak az orvos tud, vagy próbál segíteni – jó esetben.

Mit gondolsz? Mi lesz a mai világunkban azok „sorsa”, akik elhárítják maguktól az öregedés elleni tudatos harcot?

Mi lesz azokkal, akik „rábízzák magukat sorsukra” és nem törődnek azzal, hogy megkeressék, megismerjék és az életük részévé tegyék az egészség és a fiatalosság megtartását lehetővé tevő megoldásokat?

Nem írom le ide a meghökkentő és tragikus példákat, mert biztosan tudom, hogy Te is el tudod képzelni. De nem is kell elképzelned, mert az élet mindennapjai futószalagon szállítják számodra is azokat a példákat, eseteket, amelyek ugyan figyelmeztethetnének, ha odafigyelnénk rájuk.

Ugye, látod Te is a „figyelmeztető jeleket”!?

Így voltam ezzel én is, immár lassan két éve, miután betöltöttem az 50-et. Kezdtem érezni, hogy „már nem vagyok a régi”, aki úgy él, úgy kezdi és fejezi be a mindennapjait, hogy „sose halunk meg” – ezt azt jelenti, hogy: Oda se figyeltem arra, hogy mi lesz velem a későbbi éveimben, hiszen „minden rendben volt”.

Ekkor találkoztam valamivel, ami reményt adott, hogy „nem kell megöregednem” idő előtt. Erről még akkor írtam is a blogomon: Első tapasztalatom az őssejt kúrával – címmel.

Akkor azt is részletesen elmondtam, hogy: Miért kezdtem el a Laminine – Természetes Őssejt Kúrát?

De mi van most, másfél évvel az akkori „kezdetek” után?

Tudod, nehéz most ezt nekem itt leírnom, mert azt is hiheted, hogy: „A saját portékáját dicséri, marketing és reklám az egész.”

Viszont, azért elmondom, mert mindennap érzem, hogy:

JÓL VAGYOK és sokkal fiatalosabban, mint ahogy voltam másfél évvel ezelőtt.

Hogy mit jelent ez?

🙂 Ugye nem rögtön a hálószoba titkokra gondolsz? 🙂

De nem is ez a lényeg, az élet élvezetének ez a formája, hanem az, hogy úgy tudom élni, csinálni, végigdolgozni a napjaimat, hogy a legnagyobb problémám, hogy a fenekem sajog a sok üléstől a nap végén, mert főleg íróasztalnál dolgozom. Van energiám, türelmem és kedvem a nap végén „még a családra is”, mert nem vagyok sem beteg, sem hullafáradt.

Legyinthetsz, mert hiszen „semmi egetverőt nem mondtam” – csak akkor azt is vedd figyelembe, hogy aki fiatalos, energikus és egészséges, az nem is tud beszámolni arról, hogy „mije nem fáj, mivel nincs már gondja és mennyivel jobb neki már most”, mert hiszen a bajokat, betegségeket „nem is ismeri”.

Na és ITT VAGYUNK A LÉNYEGNÉL!

Ezt adja számomra a Laminine termékcsalád, vagyis a Természetes Őssejt Kúra, hogy:

Nem kell a betegségeimről beszélnem, a nyavalyáimról, bajaimról, mert NINCSENEK, amiről beszélni tudok, az az, hogy EZT az állapotot AKAROM MEGTARTANI még sokáig!

Ezt tudom neked is megmutatni, mások konkrét esetein keresztül is, ha feliratkozol a hírleveleimre, mert azokban fogom majd elküldeni.

Most Rajtad a sor, hogy átgondold:

Te milyen életet akarsz magadnak a továbbiakban!

Képzeld el, hogy annyira lelassítjuk az öregedési folyamatokat, amennyire csak lehetséges, hogy amit még el akarunk az életünkben érni, megérni, ahhoz maradjon elég erőnk, időnk és egészségünk!

Erre az egyik legjobb megoldás a Laminine – Természetes Őssejt Kúra.

Igen, pénzbe kerül, de megéri! Megéri nekem, megéri a családomnak és megéri azoknak, akik már kipróbálták és megtapasztalták, hogy az ÉLET lehet 40 után is ugyanolyan, mint addig. Betegségek és problémáktól mentes – csak tenni kell érte!

Itt a megoldás, ezen az oldalon van a részletes tájékoztató. Kattints a képre, vagy erre a linkre!

Laminine őssejt Lukács Ferenc LAMIDERM LifePharm

Ha még többet akarsz olvasni erről a témáról, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az írást:

Mit csinálsz, ha Téged is utolérnek az „öregedés” első jelei?

Nos, akkor: Üdvözölhetlek életed legjobb éveiben?

Nézd csak meg ezt az 1 perces videót:

A döntés rajtad áll, én a saját döntésemet meghoztam már másfél éve, és hálás vagyok a sorsnak, hogy megadta azt a „kegyelmet”, hogy megismerhettem és használhatom a Laminine – Természetes Őssejt Kúrát!

Ha számodra is érdekes az „öregedési kegyelem”, akkor kattints ide, ismerd meg a részleteket, add meg az e-mail címedet és máris láthatod azokat a részleteket, melyek alapján meghozhatod saját döntésedet, megadhatod magadnak azt a kegyelmet, mely felment az öregedési gondoktól és bajoktól!

AMIRE SOSEM GONDOLTÁL VOLNA, HOGY LEHETSÉGES … , mert KEGYELMET KAPHATSZ!
Kattints ide és ismerd meg!

 

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc


Az alábbi elérhetőségeken találsz: