Hogyan kereshetsz havi 1000 dollárt a LifePharm -al, vagyis a Laminine -os üzletben?

Két év tapasztalatai alapján és a tavalyi évem, adóm alapján, úgy gondolom, hogy hitelesen mondhatok egy-két dolgot arról, hogy:

Laminine őssejt Lukács Ferenc LAMIDERM LifePharm

Akár Neked is segíthetek jól dönteni, ha plusz jövedelmet akarsz!

Igen, azt hiszem a legnehezebb „jól dönteni”, ha még éppen „kereső” fázisban vagy, mert amikor „bekínálnak” neked egy együttműködést egy-egy hálózati üzletbe, akkor általában megy a „hájpolás” – viszont, „hálistennek” ezen már egyre többen átlátnak.

A legfontosabb mérce: Tudsz-e vele pénzt keresni?

Egy pillanat! – üzletről beszélünk igaz?

Tehát mondjuk ki nyíltan mindazt, ami az üzleti életben FONTOS! Az a jó üzlet, amivel lehet pénzt keresni! Tudom, a „jó munkahely” is ilyen, igaz? Viszont, mi most nem egy munkahelyről, hanem egy üzleti tevékenységről beszélünk.

Tudtad, hogy:

– Mindenki munkahelye, valakinek az üzlete! – vagyis a főnöknek, a tulajdonosnak az üzleti tevékenységébe tartozik. Aki azért alkalmaz embereket, hogy neki profitot termeljenek. Ha nem így lenne, akkor nem alkalmazná őket.

Mivel is lehet tisztán, hivatalosan és korrektül pénzt keresni egy hálózati üzletben 2018-ban?

Most mellőzzük a „befektetéses üzleteket”, maradjunk inkább a stabil, hagyományos hálózati alapokon nyugvó: – Van forgalom, akkor van jutalék – elvén működő, korrekt és kiszámítható tevékenységnél. – Mert a LifePharm, az LPGN egy ilyen üzleti együttműködést kínál.

Mielőtt tovább mennék, gondolom a sok rizsa helyett a LÉNYEG ÉRDEKELNE 🙂 , tehát nézzük meg, hogy:

Hogyan teremthetsz meg havi 1099 $ = 862 € = 280.000 Ft jövedelmet a LifePharm -nál, vagyis az LPGN -nél?

 • Először, ebben a kis bekezdésben hadd szóljak még „a csak vásárlókhoz” (az üzleti résszel e bekezdés után foglalkozom), mert tudom, hogy Ők is olvassák ezt, és szeretném, ha tudnák, hogy:
  *
  Egy minőségi és hatékony termékcsalád elterjesztésével és a LifePharm cégen keresztüli értékesítésével foglalkozunk. Azért dolgozunk, hogy megismertessük az emberekkel, hogy létezik a Természetes Őssejt Kúra – a Laminine, ami képes egészségesen tartani a testünket, kivédeni az öregedési nyűgöket-bajokat. Ez a „munkánk”, amiért a cég jutalékot fizet, már ha eredményesen végezzük a dolgunkat. Nem alkalmazottak vagyunk a LifePharm cégnél, hanem független, de elkötelezett üzleti partnerek, akik hisznek abban, amit mondanak és az a küldetésünk, hogy értéket adjunk, ami a legfontosabb kincset hivatott megőrizni az életben: az egészséget.
  *
  Sokan csalódtak már „sok mindenben”, ezért tartom fontosnak ezt itt most kihangsúlyozottan elmondani, hogy „Nehogy már félreértés essék!”
  *
  Mi nem a jutalékok vibráló dollárjeleit látjuk a szemünk előtt, amikor a Laminine -ról beszélünk, hanem azt, hogy segíthetünk azoknak, akik érdeklődnek, akik meghallgatnak és akik tenni is akarnak az életük, egészségük megóvásáért.
  *
  Egyre többen vannak, akik rájönnek, hogy ha nem veszik saját kézbe az egészségük megóvását, akkor „senkire sem számíthatnak”, aki majd helyettük ezt megteszi.
  *
  Ahogy írtam már az elején, lassan két éve dolgozom ezzel a céggel, ezekkel a termékekkel, és hálás vagyok a sorsnak, hogy „összetalálkoztunk”, mert nem csak az én, az én családom került általuk jobb életminőségbe (egészségbe), hanem sok-sok ember, akik hallgattak ránk és megfogadták mindazt, amiről a Természetes Őssejt Kúra szól. Igaz, vannak, voltak olyanok is, akik „nem érték el, amit elképzeltek maguknak” a Laminine szedése kapcsán, viszont NAGYON SOKAN VANNAK, akik azóta is hálásak, és visszakapták, szinte szó szerint az életüket. Mármint azt az életminőséget, amit érdemes is élni.
  *
  Tehát, ha csak „vásárlóként” érdekel a Laminine, akkor ne is olvass tovább, mert a továbbiakban azokhoz fogok szólni, akik:
 1. Legalább annyit akarnak keresni az LPGN-nel való együttműködésből, ami a saját termékigényüket fedezi, hónapról-hónapra.
 2. Szeretnének egy stabil és korrekt plusz jövedelmet, kiegészítést havonta.
 3. Nem egy munkahelyen akarnak napi 8-10 órát dolgozni a mostani bérekért, hanem ezzel a céggel, a LifePharm-mal együttműködve képzelik el azt a jövőjüket, amelyben szabadon és egészségesen tudják megteremteni, elérni azt az életminőséget, melyhez az egészség mellett jelentős havi pénz is társul.
 4. Komoly üzleti karriert akarnak hálózatépítőként felépíteni maguknak.

Nos, akkor folytassuk üzleti szemmel:

Ott tartottam, hogy:

Hogyan teremthetsz meg havi 1099 $ = 862 € = 280.000 Ft jövedelmet a LifePharm -nál, vagyis az LPGN -nél?

(Természetesen „kevesebbet” is és többet is lehet ennél a cégnél keresni, ezt majd Te „belövöd” magadnak, addig nézzük ezt a már jelentős havi bevételi szintet.)

Először is:

ÜZLETILEG KELL, HOGY GONDOLKODJ – 2018-nak megfelelően!

Mit is jelent ez az én olvasatomban?

Kétféle ember létezik:
Az egyik csak azt nézi, hogy „mennyit tud keresni” és mindegy, hogy „mit kell érte tennie”,
A másiknak pedig az a fontos, hogy „milyen értéket teremthet” a munkájával és ezért milyen cserét tud kapni.

Mi a második „félék” vagyunk, és erre büszke is vagyok, mert ettől stabil a Csapatunk és Elkötelezett! – és ez igaz a cégünkre is!

Már hallom is, hogy azt gondolod:

A lényegre Feri, a lényegre! 🙂

Tudod, szerintem a lényegről beszélek, mert ugye:

Csak úgy tudunk egy hálózati cégnél stabilan és hosszútávon pénzt keresni, ha:

 1. Tisztességes az alapkoncepció, a cég és a tulajdonosok.
 2. Igényes és az emberek számára kívánatos a termék.
 3. Nem kalandorok (MLM hiénák), hanem elkötelezett, céltudatos emberek dolgoznak a „háttérben”.
 4. Van jövőkép és elhivatottság a megvalósítására.
 5. Pénzt is fizet a jutalékrendszer, és nem „csak ígéri”.

Szóval, akkor az ALAPOKAT „letudtuk”, jöhet a következő pont a:

MIÉRT?

Én nem tudhatom a Te miértedet, ezért csak a sajátomról tudok beszélni majd, ami lehet, hogy segít dönteni abban, hogy csatlakozol-e hozzánk, hozzám, az LPGN-hez.

Ha nem ismered még, hogy mivel is foglalkozunk, akkor ezen az oldalon megtalálod a tájékoztatómat, kattints ide: Amire sosem gondoltál volna, hogy lehetséges!

A történet folytatását itt találod:
A „MIÉRT” – vagyis, amiért érdemes odafigyelned a LifePharm ajánlatára.

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc


Az alábbi elérhetőségeken találsz: