Üdvözöllek a Csapatomban!

Köszönöm, hogy csatlakoztál az LPGN hálózatépítői közé, és külön örülök annak, hogy az én csapatomat erősíted 🙂

Kérlek, add meg az adataidat az alábbi kérdőíven, hogy szükség esetén fel tudjam venni veled a kapcsolatot, és magkapd azokat a leveleket, melyek segítenek számodra az üzlet építésében, és bemutatják azt a 4 lépést, ami a sikeres munkához és pénzcsináláshoz kell.
A többit majd az első e-mailben részletezem, miután megadtad az adataidat és leelenőriztem, hogy az én csapatomba tartozol.

Az LPGN Online Akadémia teljesen ingyenes azok számára, akik az én csapatomba tartoznak, és természetesen, kizárólag csak számukra elérhető.

(A “Business Success Starter Kit” -tel való csatlakozás nem elegendő az LPGN Online Akadémia tagsághoz.)

Ezért kérlek, add meg az adataidat, és az utolsó mezőbe írd be azt az “LPGN IBO ID# ……..” – 8-jegyű számot, amit a regisztrációdat követően kaptál a cégtől. Miután befejezted a céges regisztrációt, azonnal kaptál 3 darab e-mailt, melyek közül abban találod ezt a számot, melynek a tárgysora ez: ” Welcome to LifePharm Global Network. ”

Az LPGN IBO ID# számodat, az e-mail 1-es pontjában találod meg, ahogy a kép is mutatja az enyémet:

Laminine őssejt Lukács Ferenc

Kérlek, akkor add meg a kért adatokat, és miután leellenőriztem, (24 órán belül) megkapod az első levelet, melyben elkezdjük az Első Lépéssel 🙂