Laminine őssejt Lukács FerencEgy fiatal anyuka elkeseredett harcában hozott sikert a LAMININE készítmény. Nem fogok most írni, mondani semmit, hanem csak egyszerűen közzé teszem azt az írását, amit a FB-on osztott meg.

A történet magáért beszél:


Várni akartam a saját terméktapasztalatunk nyilvánosságra hozatalával addig, amíg a kislányunk teljesen rendbe nem jön, de látom, hogy sokan még mindig kételkednek, ezért úgy döntöttem, hogy megteszem már most.

Két hónapos volt a kislányom, amikor megjelent az arcán pár pattanás.

Egy ismert bőrgyógyász, aki az egész világon tart előadásokat, akihez sem könnyen, sem gyorsan nem lehet eljutni, megállapította a diagnózist: seborrhoeás dermatitis.

Kislányomnak a Fucidine és Fungicidin krémet adta, és a száraz testrészekre, ahol foszlott már a bőr a Linola krémet írta fel.

Pár nap múlva a kislányom testének 85 százalékán kialakult egy gombás fertőzés.

Az egész kis teste és az arca is olyan vörös lett, mintha csalánba esett volna.

Rohantunk orvostól orvosig, mert nem tudtuk, hogy gombás fertőzése van.

Végre az egyik nap eljutottunk egy cseh bőrorvoshoz, aki atópiás bőrbetegségekkel foglalkozik, és ezt írta a képek alapján:

„A legnagyobb hibát követték el azzal, hogy kenegették, mert ez egy gombás fertőzés. A seborrhoeás dermatitis-t szárítani kell, nem kenegetni. A legkisebb hidratáció is fokozhatja a gombás fertőzést. Továbbá szükséges meghatározni a káros allergéneket is a táplálékában.”

A kislányom egyáltalán nem allergiás a citrusfélékre, sem a dióra, paradicsomra, kakaóra és az egyéb allergénekre sem, amelyeket az atópiás bőrbetegségben szenvedők nem fogyaszthatnak. Mindezeket eheti, és nem pattog ki tőlük, viszont a sárgarépától igen.

Szóval, hagytam magam „megvezetni” egy szaktekintély által.

Azért írok ilyen részletesen, mert szeretném, hogy ezt az egészet megértsd!

Megpróbáltunk egy csomó dolgot, szinte mindent, kivéve a kortikoszteroidokat, mert ezeket a kémiai hormonkészítményeket nem adom a lányomnak!
Próbáltuk a cinkes kenőcsöt, genciánaibolyát (antibakteriális fertőtlenítőszer, egyébként festékanyag – ezzel az egész testét áttöröltük) ,propoliszt (szintén a testére használtuk) és folyékony púdert. A kezelés sokáig tartott.

A LAMININE-ról véletlenül szereztem tudomást.

Ekkor, egy év után, már teljesen szkeptikusak voltunk a férjemmel minden kezelést illetően. A kis teste már eléggé tiszta volt, de az arcocskája szörnyen nézett ki. Amikor elkezdtek kijönni a fogai, akkor az állapota 60 százalékkal romlott.

Ezért haboztunk, hogy megpróbáljuk-e a LAMININE-ot, vagy mégsem.

Drágának tartottuk, viszont az elmúlt egy év alatt az összes cink-krémért és a további dolgokért több, mint 4000 Eurót fizettünk ki. Lehet, hogy többet is, inkább nem is számoltuk pontosan össze.

Végül úgy döntöttünk, hogy mégis megpróbáljuk.

A pénzt hiába rakjuk a kislányuk testére, az nem fogja meggyógyítani.

Megmutatom azokat a képeket is, ahol látható a gombás fertőzés, gyulladás a kis testén. Ez még azelőttről van, hogy elkezdte volna szedni a LAMININE-ot (2016.05.26.).

Laminine őssejt Lukács Ferenc Laminine őssejt Lukács Ferenc Laminine őssejt Lukács Ferenc
Laminine őssejt Lukács Ferenc Laminine őssejt Lukács Ferenc Laminine őssejt Lukács Ferenc

Ezekben az állapotokban kezdtük el a LAMININE-t adagolni.

Így 2016.6.17-én elkezdtük, fél kapszula reggel, majd fél kapszula este, minden nap. Egy hét után felemeltük az adagolást 1 kapszulára minden 12 órában. Természetesen rosszabbodni kezdett a bőre állapota. Számítottunk erre.

Négy héttel a Laminine kúra elkezdése után még elég jelentős a gombásodás a kislányunk arcán (kép: 22.7).

Laminine őssejt Lukács Ferenc Laminine őssejt Lukács Ferenc Laminine őssejt Lukács Ferenc

Hat nappal később megjöttek az első igazi eredmények, melyet bárki láthat a képen.

Laminine őssejt Lukács Ferenc Laminine őssejt Lukács Ferenc

Egy hónappal később még jobban nézett ki már a kislányunk. Később megfázott és bőrének állapota romlott. Védekezőképessége lecsökkent, így a kis teste még jobban kellett, hogy harcoljon a gombásodás ellen.

Mára a kislányunk arca még szebb lett.

Laminine őssejt Lukács Ferenc

Viszont rendeltünk Digestive-t is, mert nagy gondjai vannak a hasi görcsökkel és a bélgázokkal. Éjszakénként van úgy, hogy 2 órát is sír, mire távoznak a bélgázok, majd fél óra múlva ismét kezdődik minden elölről. Imunne-t is rendeltünk, hogy megerősítsük az immunrendszerét – bár ezt még nem próbáltuk ki.

Bárki, aki szkeptikus a LAMININE hatását illetően, láthatja a bizonyítékot, hogy csodát művelt. A megelőző 14 hónapban semmivel sem tudtuk elérni ezt a csodás hatást. A LAMININE-nak elég volt minderre 5 hét.

Hiszem, hogy ha elkezdjük az Immune és a Digestive kúrát is, akkor még jobb eredmények lesznek (ezeket én fogom szedni, mert még szoptatom, és különben sem tudná lenyelni ezeket a nagy kapszulákat).

(Forrás megtekinthető ezen a képen, azért nem linkeltem be, mert egy zárt csoport, de lehet próbálkozni, itt a link

Mit is tudnék mindehhez hozzáfűzni … ?

Egy dolgot biztosan:

A LAMININE a Természetes Őssejt Kúra Működik, és egyre több ember tapasztalja meg jótékony hatását!

Ne habozz, hanem próbáld ki, mert a terméktapasztalatok nem hazudnak!
(Ha nem láttad a LAMININE – Természetes Őssejt Kúrát bemutató videót, akkor kattints ide!)

Gyere, és csatlakozz közénk, hogy minél több embernek tudjunk segíteni!
(Ha érdekel az együttműködés, akkor ennek az oldalnak az alján add meg az email címedet, és mutatom is!)

Baráti üdvözlettel,
Lukács Ferenc

ui.
A LAMININE Természetes Őssejt Kúrával kapcsolatban ezen a linken találsz további anyagokat.


Az alábbi elérhetőségeken találsz: