Laminine őssejt Lukács FerencMa megint „begyűjtöttem” egy örömteli terméktapasztalatot.

Régi jó ismerősöm, Földes Erzsi, aki egy közös barátunk kapcsán ismerte meg a Természetes Őssejt Kúrát, a LAMININE készítményeket, nem csak saját magának, hanem az édesanyjának is vett belőle, és ahogy elmeséli: JÓL DÖNTÖTT!

Beszélgetésünket rögzítettem a telefonommal, viszont itt, most csak az írásos verziót osztom meg. Olvasd el az első 3 hét konkrét eredményeit:


A jobb térdemnél voltak kicsi nyilaló fájdalmak, amikor fel kellett állnom, ezért mindig a kezemre támaszkodva segítettem, hogy a felállás könnyebb legyen.
– 2 hét LAMININE szedése után észrevettem, hogy eltűnt ez a fájás a térdemből.

Az ujjaimat kicsit merevnek és vastagnak éreztem és nem tudtam velük jól megfogni a dolgokat.
– 3 hét után ez mind el is múlt, és érzem, hogy az ujjaim és ezek a kis ízületek sokkal lazábbak.

Van a hasamon egy kis műtét utáni seb, ami a fülműtétemkor keletkezett, mivel kivettek a hasamból egy kis szövet darabot a fülműtétemhez. Egy kis mélyedés alakult ki a hasamon, és volt a közepén egy keményedés.
– 3 hét után észrevehetően megpuhult ez a kis keményedés, és feleakkorára ment össze.

A cukrom is mérhetően lejjebb ment ez alatt a 3 hét alatt. Ami igazán fejbe vágott, az a most vasárnap ebéd utáni cukor értékem volt. 4.9-es értéket mértem, kétszer is megnéztem, hogy jó e az érték, mert ilyet eddig sosem tapasztaltam. Úgy tíz éve már nem mértem magamon ilyen alacsony cukor értéket, még éhgyomorra sem. Még nem tartok ott, hogy elhagyhassam a gyógyszereimet és az inzulint, de a folyamatosan mért értékeim olyan 2 egységgel jobbak már, mint eddig voltak.

Este, lefekvés előtt is olyan 10-10,5 értékeket szoktam mérni, viszont mostanában amit mérek, azok 8-9 közöttiek.

Ebéd előtt és után is meg szoktam mérni, és mostanában azok az értékek is sokkal jobbak.

Az anyunak is elkezdtem rögtön adni a LAMININE készítményt. Ő 83 éves és MINDENHOVA két bottal járt. A kedélyállapota eléggé pesszimista volt már jó ideje, főleg, mióta az apu meghalt.

– 3 hét után azt vettem észre, hogy az édesanyám, aki még a vécére is bottal ment, most elkezdte keresgélni a botjait, mert mindig elhagyta valahol. Tehát már „nem vette észre”, hogy bot nélkül indul útnak, hanem csak később „döbbent rá”, hogy nincs nála a botja, és ilyenkor mindig elkezdi aztán keresni.

Azóta (januárban volt két éve), hogy az apu meghalt, az anyum sosem nevetett. Pesszimista és szomorú lett. Mostanában viszont már előfordul, hogy az anyu elmosolyodik, és elneveti magát. Ez szinte hihetetlen nála, az elmúlt két év alapján.

A múlt héten volt szemkivizsgáláson egy specialistánál, mert a szemorvosa azt tanácsolta (még a LAMININE szedése előtt), hogy menjen el operációra, mert meg fog vakulni. Most viszont, a LAMININE szedése után, 2 hét után azt állapították meg nála, hogy a szemét nem kell megoperálni. Elég, ha fél év múlva újra elmegy kontrolvizsgálatra.

Az első három nap 2 x 2 LAMININE-t szedtem, és az anyu is, majd utána ráálltunk az 1 x 1 LAMININE-ra.

Szóval … Mit is mondhatnék … Azok az emberek, akiknek jobbá válik az Életminősége, és ennek köszönhetően az egészsége, kedélyállapota, és még az anya-lánya viszony is boldogabb lesz – már megérte!

Kérlek, ne habozz, ha Te is a határán vagy annak, hogy kipróbáld. A terméktapasztalatok jók, és egyre több visszajelzést is kapok, amiket hamarosan meg is osztok veletek.

Kezd el, próbáld ki Te is és gyere, dolgozz velünk!

Nincs felemelőbb érzés, mint amikor látod, hogy azok az emberek, akiknek segítettél, hogy megtegyék az első lépést, bátorítottad őket, hogy próbálják ki, ilyen és ehhez hasonló örömhírekkel fogadnak.

Jelentkezz nálam, vagy annál az embernél, aki megmutatta ezt az anyagot, és rendeld meg a saját, jobb Életminőséged készítményét, a Természetes Őssejt Kúrát, a LAMININE termékeket.

Hálás leszel, hogy hallgattál a szavamra, és kipróbáltad – és elsősorban magadnak, mert a Te Életminőséged, a Te Életed lesz jobb – ezt igazolják az egyre bővülő terméktapasztalatok is.

További szép napot és egy szebb életet!

Lukács Ferenc

ui.
Azt hiszem, itt az ideje, hogy csatlakozz, és Te is javíts az Életminőségeden!

Keress meg, ha kérdésed van, és gyere, dolgozz velünk, hogy minél több embernek tudjuk eljuttatni a LAMININE adta lehetőséget!

AJÁNLATUNK:

Egészség + Pénz = Jobb Életminőség!

Ide kattintva tudsz rendelni, csatlakozni és regisztrálni.


Az alábbi elérhetőségeken találsz: