Laminine őssejt

Horváth Süli Gita: Tapasztalataim a LAMININE – Természetes Őssejt Kúrával.

Kedves ismerősöm saját tapasztalatait osztom most meg a Természetes Őssejt Kúra – LAMININE termékek használatáról. Olvasd el és keress meg, ha megérett benned is a döntés, hogy ez kell neked – akár a termék, akár a hálózatépítés.


Februárban egy hat órás repülőút után nem tudtam volna leszállni a repülőgépről, mert úgy éreztem, mintha nem lett volna térdem. Ezután kezdett el fájni a bal térdem és a vádlim. Nem tudtam leguggolni sem.

A tünetek trombózisra utaltak. Hazaérkezésem után a körzeti orvostól beutalót kaptam az ér-szakorvoshoz. “Az erekkel minden rendben, nincs trombózisra utaló jel” – mondta a doktornő. Javasolta, hogy menjek el egy ortopéd szakorvoshoz.

Az ortopéd szakorvos először röntgenre, és mivel ott nem talált semmit, majd MRI- re küldött el. Másfél hónapos időpontra való várakozás után kiderült, hogy másodfokú kopásom van és van egy ciszta a térdhajlat alatt. Ez alatt 1,5 hónapos várakozás alatt, a fájdalmaim néha elviselhetetlenek voltak.

Az orvos javasolta a hylauronsavas kezelést – 3 injekció a térdbe heti egy alkalommal. Belementem, hisz „kinek higgyek”, ha nem az orvosnak.

Az utolsó injekció után az ortopéd szakorvos közölte velem:

Nem olyan biztos a javulás, hiszen minden második embernek van cisztája. Ezekkel a fájdalmakkal meg kell tanulni élni, hisz én sem vagyok már húsz éves.

Eldöntöttem, hogy keresek egy másik ortopéd szakorvost. Kéretem időpontot, mivel kíváncsi voltam az ő szakvéleményére is, így elmentem hozzá. Az MRI felvételek alapján nemcsak kopást és cisztát állapított meg, de még hátsófali meniszkuszt is. A rehabilitációt ajánlotta, mivel a műtétet egyenlőre visszautasítottam.

Ekkor kezdtem el szedni a Laminine kapszulát és abbahagytam minden más gyógyszer szedését.

Egy hét eltelte után:

  • A térdem már nem fájt annyira, nem kellett folyton a térdkalácsot masszíroznom.
  • Reggel 5 órakor kidobott az ágy, egész nap nem voltam fáradt. Este 11 órakor még fent voltam. Elég volt pár óra alvás, tele voltam és azóta is tele vagyok vagyok energiával.
  • Ezidőben költözött el a fiam otthonról, sok mindenben segítettem neki. Egy véletlen során valamiért le kellett guggolnom, ami kisebb fájdalommal már, de sikerült.

Hat hét Laminine szedése után:

  • Már le tudok guggolni. A térdem még egy kicsit feszít, de már nem fáj.
  • Magas pulzusszámra és vérnyomásra már nem szedem az orvos által felírt gyógyszereket azóta, amióta a Laminine-t és az Omega+++ elkezdtem szedni. A napokban voltam a szívorvosnál, a pulzusom is és a vérnyomásom is a normál értéket mutatta.
  • Már nincs fejfájásom.
  • Gyomor és bélpanaszaimra egy hónapja szedem a Digestive-t. Hasi görcseim és a puffadások megszűntek, már napi szinten van székletem.
Anyumnak is elkezdtem adni a Laminine készítményt.

Négy nap után „panaszkodott”, hogy reggel 6 órától már nem tud aludni, majd kiderült hogy már el sem fárad egész nap. Egy hét után, mikor rákérdeztem, hogy mit tapasztal, örömmel újságolta, hogy neki is napi szintem van széklete. Nem fájnak annyira a forgói, mint azelőtt és többet tud menni.

Két hétig 2×2 Laminine-t szedtem, majd átálltam 1×1-re. Egy hónap eltelte után kezdtem el szedni a Degistivet, az Omegát és az Immunet.

Anyum napi 1×1 Lamininet szed.

Nincs olyan ember, akinek ne lenne valami egészségügyi problémája. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tisztelettel,
Horváth Süli Gita


Azt hiszem, itt az ideje, hogy csatlakozz, és Te is javíts az Életminőségeden!

Keress meg, ha kérdésed van, és gyere, dolgozz velünk, hogy minél több embernek tudjuk eljuttatni a LAMININE adta lehetőséget!

AJÁNLATUNK:

Egészség + Pénz = Jobb Életminőség!

Ide kattintva tudsz rendelni, csatlakozni és regisztrálni.


Az alábbi elérhetőségeken találsz: