Laminine őssejt Lukács FerencVajon hatékonyan működik nálunk is?

Nem csak a távoli országok terméktapasztalatai támasztják alá a LAMININE Természetes Őssejt Kúra pozitív hatását, hanem már a közvetlen környezetemben is vannak ismerősök, akiknél hatékonyan működik.

Az én saját terméktapasztalatomról már beszámoltam egy előző írásomban. Amit most teszek közzé, azok három csoportba sorolhatóak:

1.) Az én további saját tapasztalataim.
2.) A közvetlen ismerőseim tapasztalatai.
3.) Szlovákiai, kassai tapasztalatok.

1.) Kezdem a legfrissebb saját “élményemmel”:

Ahogy a múltkor írtam is, egy hét után éreztem a pozitív hatást. Aztán a következő héten abbahagytam, mert az egyik ismerősömnek sürgősebben kellet a készítmény. Tehát, odaadtam neki a maradékot, hogy szedje, amíg megjön az övé. Majd visszaadja. Közben megrendeltem magunknak is egy következő, már nagyobb adagot.
Kimaradt egy hét – és ezen a héten kezdtem érezni, hogy a kezdeti pozitív, ébredő hatás elkezd eltűnni. Ezért, amint megkaptam a csomagot, ami kb. 1 hét szállítási idő, elkezdtem újra szedni.
Tanulva a tapasztalataimból, már nem napi 1-et, hanem egy intenzívebb adagolással folytattam a Természetes Őssejt Kúrámat, ami:

  • Reggel: – 1 Digestive+++ és 2 Laminine és 1 Immune+++,
  • Este:  – 2 Laminine és 1 Omega+++ . Ezt így fogom 3 hónapig folytatni, majd aztán meglátjuk, hogyan tovább.

Viszont, mi az az “élmény”, ami  mostanában történt velem?

Egyik este, rosszul vettem a kanyart a szobában, és a bal lábammal belerúgtam a tornagép vas talpába. A fájdalom nem volt „kicsi”, de nem akartam nagyon odafigyelni rá, ezért mentem tovább a dolgomra. Este, még sétáltunk is a családdal egy 4-5 km-t. Lefekvés előtt, zoknilevételkor láttam, hogy a kis lábamujja tiszta fekete a véraláfutástól. Gondoltam, holnap mehetek dokihoz. Reggel azonban nem foglalkoztam vele. Elindultam, bár éreztem, hogy kicsit fáj minden lépésnél, de mentem a dolgomra. Déltől már nem is emlékszem rá, hogy éreztem volna valamit is a kis lábamujja felől. Este, zoknilevételkor lettem figyelmes, hogy a fekete véraláfutás teljesen eltűnt, és egy kis piros nyomvonal jelezte csak az „összeütközés” helyét. Azóta is rendben van, és ha „megnyomorgatom” a kezemmel, csak akkor érzek még egy kis fájdalmat a kis lábamujjában.
Lehet, hogy mindez számodra kis dolognak tűnik, de én éreztem a fájdalmat, és láttam a befeketedett ujjamat – nekem ez egy nagyon is valós tapasztalat, és gyors javulás.

2.) Nézzük a közvetlen ismerőseim tapasztalatait a Természetes Őssejt Kúrával!

*Budapest: A 30 éve nyomasztó pikkelysömör 2 hét LAMININE szedés után a hasfalon annyira visszahúzódott, hogy már csak piros foltok maradtak utána. Ismerem Gábort vagy 10 éve, és láttam párszor, hogy milyen állapotban szokott kinézni a bőre. Ez jelentős javulás – 2 hét alatt!

** 63 éves hölgy: Fél éve húzódó gyomorproblémák, gyomorsav, epe gondok, melyek nem javultak. Evés után vagy puffadás, vagy hasmenés. Mondanom sem kell, hogy amit csak lehetett, azt már kipróbálta, de eredménytelenül.
3 hét Laminine (2×1) és Digestive+++(1×1) fogyasztás után a puffadás, hasmenés teljesen elmúlt, a gyomorsav, epe gondok szinte teljesen eltűntek. A reggeli savasság mérésénél sokkal jobbak lettek az értékei is. Közérzet sokkal jobb, alvás sokkal jobb, nincs már éjszakai gyomorsav, epe felböfögés. Eddig csak 3 hét telt el, de ahogy mondta: „Természetes, hogy folytatja az Őssejt Kúrát!”

*** Ildikó szkeptikus volt, de mondtam neki, hogy hálás lesz, ha kipróbálja. Amikor 1 hét után felhívtam, azzal fogadott, hogy már hívni akart, hogy elmondja: Tényleg hálás. Folyamatos fejfájással élt már együtt, amiről úgy vélekedett, hogy ez van. Neki már ezzel a fejfájással kell együtt élnie, mert eddig semmi sem tudott segíteni rajta.
Amint elkezdte a 2×1 Laminine, + 1×1 Omega, +1×1 Digestive, + 1×1 Immune napi szedését, a harmadik nap arra ébredt, hogy a fejfájása ELTŰNT! Amikor beszéltünk, akkor már több napja nem volt fejfájása, és ahogy mondta: 3 klasszissal jobban is érzi magát, jobb és energikusabb a közérzete. Ildikónál is működik a Természetes Őssejt Kúra, pedig minden „bogyóval” szemben szkeptikus és elutasító volt.

3.) Szlovákiai, kassai tapasztalatok.

* Egy 18 hónapos gyermek, a védőoltás következtében elvesztette a látását, teljesen. A szülők hagyományos őssejt terápiát kerestek, és találtak is számára, de mindezt az USA-ban. Erre sem pénz, sem egyéb lehetőségük nem volt.
Ekkor ismerkedtek meg a LAMININE Természetes Őssejt Kúrával. Napi fél-fél kapszula LAMININE-t tejbe keverve kezdtek el a gyermeknek adagolni. 3 hét után vették észre, hogy már reagál a fényre, a fényváltozásra. Ez Eredmény? Igen, az a javából!
Nagyon friss eset ez is, csak 3 hét, de van eredmény. Természetesen folytatják tovább a kúrát! A szülők feljöttek abból az apátiából, hogy a gyermekük vakon fogja leélni az életét.

** Májtranszplantációra váró beteg kezdte el a LAMININE Természetes Őssejt Kúrát Kassán. Ugye, ez egy reménytelen esetnek tűnik.
4 hónapon keresztül, napi 3×3 LAMININE kapszulát szedett, és a kivizsgálás azt mutatta, hogy a mája Teljesen Regenerálódott. Nála is működött, és ugye Elég Hatékonyan a LAMININE Természetes Őssejt Kúra.

Ezek a hazai tapasztalatok is mutatják, hogy ez egy működő és hatékony módszer arra, hogy a szervezetünket regenerálhassuk, és megszabaduljunk azoktól a degeneratív következményektől, melyek Életminőségünket lerontották.

Ha szeretnél Te is javítani az Életminőségeden, akkor keress meg!

További terméktapasztalatokat is megismerhetsz abban a 37 perces kis videóban, ahol részletesen bemutatom a LAMININE készítménycsaládot, vagyis a Természetes Őssejt Kúrát.
Kattints ide a videóhoz!

Az élet szép, és öröm élni! Ugye így gondolod Te is? 🙂

Lukács Ferenc

ui.
A Life Pharm Global Network, röviden LPGN szeretne minél több embernek segíteni a LAMININE készítmény elterjesztésével, ezért direktértékesítő, vagy hálózatépítő munkatársakat keres. Ha érdekel az együttműködés, akkor keress meg!


Az alábbi elérhetőségeken találsz: