Mi az, amit ha elveszítesz, nehéz lesz visszaszerezni!

Laminine őssejt Lukács Ferenc LAMIDERM LifePharm

Olyan korban, időszakban élünk, amikor tudnunk kell, hogy a LEGFONTOSABB dolog:

Ha Te nem figyelsz oda magadra, akkor (szinte) senki sem fog!

Tudom, vannak JÓ EMBEREK, akik Segíteni akarnak. Te is ismersz ilyenek, és úgy gondolom Te is ilyen vagy. Ezért is írok neked, mert én is szeretnélek ebben támogatni Téged.

Ha már elfogadjuk, hogy Oda Kell Figyelni Önmagunkra, az Egészségünkre, a Túlélésünkre, akkor oda kell figyelnünk arra is, amikor a „sors” odanyújtja nekünk segítő kezét.

Most egy ilyen alkalom kínálkozik!

Azt már biztosan tudod a leveleimből, hogy a LifePharm cég, a tulajdonosától kezdve, a munkatársai során át, azért dolgozik, hogy:

  1. Eljuttassa a Laminine – Természetes Őssejt Kúra egészségmegtartó áldását a lehető legtöbb emberhez.
  2. Az LPGN együttműködési ajánlatán keresztül pedig adjon egy olyan lehetőséget, mellyel életünk anyagi, pénzügyi állapotán is tudunk javítani.

Mindezekért, és azért, hogy az egyes embereknek is segítséget és támogatást tudjon biztosítani, ezért rendez időszakonként egy-egy konferenciát.

Ezeken a rendezvényeken a cég vezető szakemberei ellátogatnak egy-egy városba, hogy személyesen mondják el azokat az újdonságokat, megoldásokat, melyek segíthetnek akár Téged is.

Ezért, szeretettel meghívlak a következő ilyen konferenciánkra, Budapestre, ahol Te is találkozhatsz:
  • Winston Suyanto-val, a cégalapító egyik fiával, aki elmondja majd azt a jövőképet, ami megerősíti a LifePharm (Global Network) piaci helyzetét, hogy még több embernek tudjon segíteni, akár a Te hozzájárulásoddal is.
  • Kimberly Lloyd-al, Dr. Andujar közvetlen kutatótársával, aki a legújabb eredményeinkről és a következő termékről fog hitelesen beszélni.
  • Jože Pirc is itt lesz velünk, aki az európai értékesítő és képzési igazgatónk, hogy elmondja, megértesse és „elhitesse”, hogy most van a legjobb alkalom csatlakozni az LPGN küldetéshez, mert az új kifizetési rendszerrel is ezt segítik elő.

Szóval, várlak Téged is szeretettel, és a részleteket, itt alul találhatod.

Kérlek, ha Te is egyetértesz abban, hogy ebben a mai világban, nekünk saját magunknak kell kézbe venni sorsunk, egészségünk alakulását, akkor jelentkezz nálam, hogy jegyet biztosíthassak számodra!

Várlak szeretettel!

Tisztelettel és baráti üdvözlettel,
Lukács Ferenc

Időpont:
2018. április 19. – 17:30 – 20:30
Helyszín:
HOTEL BARA, Hegyalja út 34-36, 1118, Budapest
Belépőjegy ára:
750 Ft


Az alábbi elérhetőségeken találsz: