Mit látok én: – Mit hoz a jövő, a 2018-as év a LifePharm, az LPGN életében?

Laminine őssejt Lukács Ferenc LAMIDERM LifePharm

Egyszer hallottam egy történetet, mely valahogy így szólt: „Aki nem hallja a zenét és közben látja a táncolókat, az akár bolondnak is nézheti őket.”

De térjünk vissza a mi kis világunkba, és nézzük, mi is az, amitől mi „táncra perdülünk” örömünkben:

Mi már halljuk azt a zenét, melyet a LifePharm játszik egyre jobban! Ismerjük a lépéseket, és ezért közösen járjuk azt a táncot, mely életünk legszebb éveibe repít el bennünket.

Ha új vagy, akkor most már eléggé nem értheted, hogy miről is írok most. De sebaj, nézd meg ezt az oldalamat és ismerkedj meg vele – tudom, hogy hálás leszel, ha megismered!

Mi, akik már ismerjük, hogy mi az a Laminine, ki az a LifePharm és aktív részesei vagyunk az LPGN = LifePharm Global Network -nek, mi már tudjuk, hogy:

A Laminine termékcsaláddal meg tudjuk őrizni az egészségünket, fiatalosságunkat, miközben a LAMIDERM APEX-szel a külső fiatalosságunkat is visszavarázsolhatjuk.

De nem akarok itt „termékbemutatót” tartani, ha érdekel, hogy mik ezek a valódi őssejtaktivizáló készítmények, akkor itt tudod megnézni, csak egy kattintás erre a linkre.

Mit is akarok akkor most elmondani neked, a JÖVŐVEL kapcsolatban?

Figyelj csak!

Tegnap, szombaton volt a LifePharm nemzetközi évnyitó rendezvénye Budapesten, melyet LIVE – élő adásban közvetített ki a világba, mert:

Megtudhattuk azt, hogy:

 1. Hogyan változik meg 2018 áprilisától az LPGN jutalékrendszere, még több és még „hamarabb” juttatva jelentős bevételekhez az aktív Partnereit.
 2. Októberben érkezik az új termék, amely … na erről majd októberben! 🙂

Kérdezheted, hogy:

Miért, eddig nem volt elég jó a Jutalékrendszer?

De igen, jó volt eddig is, de ezután a LEGJOBB lesz!

Bocs, de itt most nem „versenyezni” akarunk más cégekkel, hanem „csak” a lehető legjobban odafigyelni, elismerni és megjutalmazni azok munkáját, akik aktívan dolgoznak azon, hogy a „Laminine Küldetést” eljuttassuk mindenkihez.

Ja, hogy azt gondol(hat)od, hogy:

„Már megint csak a pénzről tudnak beszélni!”

Akkor tévedsz, mert ahogy a LifePharm alapítójától, Winston Suyanto –tól hallottam személyesen:

„Ami számunkra nem elég jó, az másoknak sem az!”

És ez az, ami meghatározza a cég működését, a termékei hatékonyságát és minőségét, és az elkötelezettségüket, hogy a Partnereiknek a lehető legjobbat adják, egy olyan Jutalékrendszer formájában is, Gondoskodásban is, Törődésben is, ami minden idők egyik meghatározó és a lehető legtöbbet visszaosztó rendszere lesz ez év áprilisától.

Ahogy láthatod a fenti képen, én is szót kaptam és beszélhettem arról, hogy:

Miért a LifePharm?
Viszont én: Nem erről beszéltem!

Mert ezt előttem és utánam is elmondták a többiek, akik szintén megkapták a „3 mondatukat”, hogy őszintén megvallják.

Én arról beszéltem, hogy:

Mit ad(hat) neked a LifePharm a termékein, Természetes Őssejt Kúráján, a Laminine –on túl?

Azt ugye már mondanom sem kell, hogy EGY JOBB ÉLETMINŐSÉGET!

De mit is jelent ez, „ha már a jutalékrendszerről” beszélünk, vagyis a dolgok (nem csak) pénzügyi oldaláról?

 1. Ingyen juthatsz hozzá a termékeidhez – azt hiszem, hogy ez sok embernek érdekes lehet!
 2. Jelentős havi plusz bevételre tehetsz szert – na, képzeld el, hogy mennyi az a havi plusz pénz, amivel „ki tudnád pótolni” azt a „hiányt”, ami miatt nem azt az életet éled, amit szeretnél!
 3.  Tisztességes Karriert építhetsz – na, és eljutottunk oda, ami ugyan „keveseket érdekel”, de én EZT LÁTTAM MEG igazán a LifePharm- ban. És ezt látom mindig, amikor az LPGN-ről beszélek, vagy naponta ezzel foglalkozom, mert … folytatás az utolsó pontban (*-al kezdem majd, hogy megtaláld).

Mi kell hozzá:

Mi kell ahhoz, hogy a fenti 3 pont bármelyikét is megvalósíthasd önmagad számára?
 • Kell a Célod és a napi fókuszod.
  Legyen meg az a határozott CÉLOD, az a sokszor emlegetett „ÁLMOD”, amit el akarsz érni ami, ha megvalósulna, boldog lennél tőle.
 • Kell a Napi Rendszeres és Célirányos Tevékenység.
  Na, talán ez az a pont, amit a legtöbben „elvétenek”, és itt csúszik az egész szét. És ehhez kell egy CSAPAT, akikkel közösen, egymást átsegítve a mélypontokon, nehéz időszakokon tovább tudjuk vinni az álmainkat, hogy aztán újult erővel, a Csapat támogatásával, lelkesedésével és sodrásával, újra felvehessük a tempót, és irányba álljunk, mert: KELL EGY JÓ CSAPAT! 🙂
 • Kell az Önképzés.
  Ugye ismered azt a törvényszerűséget, hogy: Azért vagy ott az életedben ahol, mert a tudásod, tapasztalataid, tevékenységed és céljaid „ide juttattak el”! Ha ezen változtatni akarsz, előbbre akarsz jutni, jobb életet, boldogabb életet akarsz, akkor amit tehetsz az az, hogy: KÉPZED MAGAD! Rendszeresen, módszeresen-célirányosan és naponta.

(* – itt folytasd, ha fentről ide ugortál)

És ami a legfontosabb, amit megértettem 10 év hálózatépítés után, az az, hogy:

Miért mondja a cég alapítója, hogy a LifePharm egy nagy család, miközben Ő így is viszonyul hozzá(nk)?!

Azóta tudom a magánéletemet, családomat „jól csinálni”, amióta megértettem valamit, hogy mitől lesz mindez egy „OK-és” család(om), mert:

Család-1:
Szeretni fogom Őket feltétel nélkül és elfogadom Őket annak, akik, és azt nézem, hogy Neki(k) mi a jó.

Család-2:
Határozott és „végleges” döntést hoztam, hogy a Párom a Párom lesz és marad, mert így döntöttem. Jóban és rosszban is. Ha valami nincs rendben, akkor abban én is benne vagyok legalább 50%-ban, és akkor ez az én felelősségem is, és nekem kell tenni érte, hogy jó-jobb legyen.

Család-3:
Naponta figyelek rájuk, időt töltök velük és naponta újra és újra fókuszon vagyok, hogy: Kivel, Miért vagyok együtt és hogyan tehetem mindezt jobbá, tarthatom meg – kvázi: minden nap újrateremtem a családom boldog és összetartozó létezését.

Hogy jön ez ide?

Na ez az a TITOK, amit megértettem 10 év hálózatépítés után, hogy:

NEM A PÉNZ, nem a jutalékrendszer, nem egy cég, termék hozza létre, tartja össze a hálózatokat – Csapatokat, hanem az, hogy:

Úgy gondolkozom, érzek, viszonyulok és tevékenykedem, mintha a Csapatom is a Családom lenne, csak „egy kicsit nagyobb” értelemben.

 • Elfogadom, ha valaki „csak termékvásárló” akar lenni.
 • Támogatom, ha valaki „csak kis plusz bevételt” akar magának.
 • Minden erőmmel és tudásommal segítem azt, aki Karriert akar építeni, mert:
  Család-1:
  Szeretni fogom Őket feltétel nélkül és elfogadom Őket annak, akik, és azt nézem, hogy Neki(k) mi a jó.”

Vagy nézzük a következő pontot:

 • Nem fogok „más nők után kacsintgatni” = nem fogok más cégek után leskelődni, hogy hol mi a jobb, hol „zöldebb a fű”, hol „ígérnek több pénzt, könnyebb munkát” mert:
  Család-2:
  Határozott és „végleges” döntést hoztam, hogy a Párom a Párom lesz és marad, mert így döntöttem. Jóban és rosszban is. Ha valami nincs rendben, akkor abban én is benne vagyok legalább 50%-ban, és akkor ez az én felelősségem is nekem kell tenni érte, hogy jó-jobb legyen.”

Eldöntöttem, hogy Karriert csinálok a LifePharm cégnél, céggel, vagyis:

 • Felvállaltam, hogy Vezető leszek, hogy Csapatot építek, akikkel együtt fogok dolgozni azon, hogy aki csatlakozik hozzám, a Csapatomba, az elérje azt, amit Ő Megálmodott Magának, a Saját Céljait és Álmait.
  Család-3:
  Naponta figyelek rájuk, időt töltök velük és naponta újra és újra fókuszon vagyok, hogy Kivel, Miért vagyok együtt és hogyan tehetem mindezt jobbá, tarthatom meg – kvázi: minden nap újrateremtem a családom boldog és összetartozó létezését.”

Ugye, hogy már érthető, hogy miért mondta a cég alapító tulajdonosa, hogy számára a LifePharm egy nagy család.

Ezt értettem meg, és ezt Követem (már) én is!

Aki a Csapatomban van, az már tudja, hogy:

Az én igazi sikereim, a Csapatom Tagjainak Sikerei!

 

Ha számodra mindez szimpatikus, tetszik, amit és ahogy csinálunk, akkor:

Várlak a Csapatomban, várlak a nagy családunkban!

 

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc
vagyis egyszerűen csak,
Feri 🙂


Az alábbi elérhetőségeken találsz: