Rád gondolok, így az év végén …

Lukács Ferenc

Lassan vége a 2017-es évnek, és éppen itt ülök az irodám nyugalmában, amikor ezeket a sorokat írom…

Vagyis, ettől sokkal FONTOSABB dolgot teszek:

Rád gondolok!

Arra, hogy vajon sikerült-e elérned azt, amit elvártál ettől az évtől … ?

Bízom benne, hogy ha összegzed ezt az évedet, akkor Te is tudod azt érezni, hogy igenis, haladtál a céljaid felé. Közelebb kerültél ahhoz az Életminőséghez, ami boldoggá tesz és ami lehetővé teszi, hogy a következő évben folytathasd mindazt, ami számodra az életed értelmét jelenti.

Sokat gondolok arra is, hogy vajon megfelelően, eredményesen sikerült-e segítenem neked az LPGN-es tevékenységedben.

Eszembe jut a 2018-as luxushajóút … Vannak, akik már kvalifikáltak és ott lesznek velünk. Vannak, akik még dolgoznak, igyekeznek azon, hogy Ők is kvalifikáljanak, és velünk együtt hajókázhassanak 2018 júniusában. Még van KÉT hónap, amit ki lehet és KI IS KELL használnunk arra, hogy ezt a célt is elérjük. Hidd el, én is dolgozom rajta erősen, mert ki akarom vinni az egész családomat, a nagyikkal együtt – és még én sem vagyok kész mindennel. 🙂

Ami viszont a legmeghatározóbb gondolatom, érzésem ebben a pillanatban az a:

Köszönet és Hála!

  • Mindazért, amivel Te is hozzájárultál 2017-ben ahhoz, hogy az LPGN, a LifePharm minél több embernek tudja megváltoztatni az életminőségét.

  • Az elkötelezettségedért és kitartásodért, mert tudom, hogy értékes tagja vagy Csapatomnak és a LifePharm nagy családjának.

  • A kedvességedért és szeretetedért, amivel megajándékoztál, ha találkoztunk, vagy beszéltünk, leveleztünk.

Egy jó évet zárunk most, még akkor is, ha neked személyesen „nagyobb” elvárásaid voltak ebben az évben. Én is „többet akartam” volna elérni, mint ami sikerült, de ami sikerült nekem, neked, nekünk így csoportosan, az:

Dicséretre és Elismerésre méltó!

Egy dolgot tehetünk még meg ebben az évben, az pedig az, hogy őszintén és tárgyilagosan megvizsgáljuk, hogy mit tettünk jól és mit tehettünk volna még jobban.

Amit jól csináltunk, azt megtartjuk a következő évben, amit pedig jobban is csinálhattunk volna, azt JOBBAN FOGJUK CSINÁLNI 2018-ban! 🙂

Tudom, hogy egy jó ember vagy, aki nem csak magára gondol, hanem azokra is, akik számára fontosak. Mert, ha tudunk segíteni valakinek, hogy jobbá váljék az élete, akkor azáltal a miénk is jobbá fog válni.

Próbálom én is ehhez az értékrendhez tartani önmagam, a tevékenységemet és a céljaimat. Ezért, már most azon agyalok, azt tervezgetem, hogy 2018-ban mi lenne az, amivel Téged is jobban és hatékonyabban tudnálak segíteni. De ez legyen még a 2018-as év titka, meglepetése 🙂

Most még annyit szeretnék elmondani neked, pontosabban érzéseimet, köszönetemet, hálámat és szeretetemet „átküldeni ebben az írásban”, hogy:

Köszönöm, hogy 2017-ben velem voltál, a Csapatunkkal együtt azon dolgoztál, hogy közös és egyéni céljainkat elérjük, és talán egy kicsit jobbá tegyük ezt a világot és a benne élő emberek életét, életminőségét!

Kívánom, hogy legyen egy izgalmas és vidám Szilvesztered! Legyen sokkal jobb és sikeresebb a 2018-as éved, melyben továbbra is együtt fogunk dolgozni azon, hogy Céljainkat, Álmainkat megvalósítsuk és elérjük, miközben még több embernek segítünk abban, hogy Ők is jobbá tudják tenni az életüket, életminőségüket!

Boldog Újévet, és egy Sikerekben Gazdag 2018-as Esztendőt Kívánok!

Lukács Ferenc


Az alábbi elérhetőségeken találsz: