fbpx

Egy karácsonyi ajándék, amely jobb hellyé teszi a világot!

December 1. van, Advent első vasárnapja, és tegnapelőtt volt a BLACKFRIDAY …
Láttam a hírekben, hogy a világ különböző helyein, HOGYAN ROHAMOZTÁK meg a boltokat a kedvezményekre éhes vásárlók, ahogy én nevezem őket, a fogyasztói társadalom zombijai.

Csak azért indítottam ezzel, mert én most határozottan az emberek értelmes, felelősen gondolkodó csoportjához szólnék inkább:

Hozzád, kedves Olvasóm!

Ahhoz az emberhez, akiben él még az egészséges életösztön! Akinek fontos a családja. Fontos az, hogy gyermekeinek milyen jövője lesz … milyen életet, neveltetést, példát, tudást, életteret, környezetet, bolygót adunk és hagyunk örökül.

Ez egy elég átfogó és nehéz feladat egy szülőnek, nagyszülőnek.

Ezért én most csak egy kis, könnyen megfogható pillanatot hasítok ki eme, fent említett feladatrengetegből.

Mi lehetne egy igazán megfelelő Karácsonyi Ajándék?

– azoknak, akik számunkra fontosak és értékesek.

Ezt szerintem Te tudod a legjobban, ha a saját életedről, szeretteidről van szó. Én ebben nem tudok náladnál jobb tanácsot adni.

Viszont!

Tudok egy olyan karácsonyi ajándékot adni Neked,

amely jobb hellyé, élhetőbb hellyé teszi világunkat. Persze, csak akkor, ha elfogadod 🙂

Az AJÁNDÉKOM lényege, hogy 11 kg szén-dioxid szennyeződéstől mentesítheted vele a Földet, a földi légkört tisztábbá teheted általa. Nem tűnik soknak, de tudjuk, hogy sok kicsi sokra megy! Ha sok ilyen ajándék kerül kiosztásra, akkor az már JELENTŐS változást tud létrehozni …

Tudom, hogy ez egy NEM MINDENNAPI ajándék – IGEN NEM AZ! 🙂

De ugye mindketten tudjuk, hogy NEM MINDENNAPI IDŐKET is élünk! – ha nem teszünk a környezetszennyezés csökkentéséért, az élővilág megóvásáért, akkor nekünk annyi … és a gyermekeinknek is annyi …

Na, szóval akkor kérlek, ennek fényében nézd, hogy mivel is ajándékoználak meg és miért tudom ezt megtenni:

Az a cég, akivel én is együtt dolgozom elnyerte 2019-ben a Legjobb Napenergia Beruházó Vállalat nemzetközi díját, és ennek örömére indította ezt a decemberi, karácsonyi ajándékozási akciót:

Mindenki, aki 2019 december 1 – 31. között csatlakozik közösségünkhöz, azok a naperőművekből kapnak 1 – 1 watt termelési kapacitást (természetesen ingyen).
Ez az 1 watt, napenergia termelési kapacitás, a naperőmű 25 éves élettartama alatt – 11 kg szén-dioxidtól mentesíti a Földet. Ezt úgy kell érteni, hogy a naperőmű által kitermelt, tiszta – zöld villamos energiát, már nem a szénerőműveknek kell kitermelni, így azok már ennyivel kevesebb füsttel szennyezik a légkört.

Szeretnél Te is hozzájárulni a környezetszennyezés csökkentéséhez?

Fogadd el az AJÁNDÉKUNKAT!

Ezáltal a mi közösségünk is gazdagabb lehet egy környezettudatos emberrel – VELED – és Te is kapsz tőlünk egy olyan ajándékot, amely mostantól 25 éven keresztül:

Ott lesz veled minden karácsonykor, és az év minden napján!

Hogy emlékeztessen arra, hogy Te is tettél egy lépést bolygónk megóvásáért, azzal, hogy elfogadtad a felkínál ajándékunkat és csatlakoztál azon emberek közösségéhez, akik számára fontos a saját és gyermekeink életterének megóvása.

Kétféleképpen tudod megkapni ezt az ajándékot:

  1. Erre a linkre kattintva megmutatom a részleteket: Csak 3 lépés …
  2. Felkeresel engem, és beszélünk telefonon: tel.: 00421948093359 – elég, ha megcsörgetsz, és én visszahívlak, így számodra a beszélgetés is ingyenes lesz.
Köszönöm, hogy itt vagy velem és érdekel az, hogy hogyan tudunk egy jobb világot teremteni saját és gyermekeink számára!

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc
Tel.: 00421948093359

A SUNMONEY 2019-ben megkapta a Legjobb Napenergia Beruházó Vállalat nemzetközi díjat:

Röviden arról, hogy mivel foglalkozik a SUNMONEY:

error: Content is protected !!