Ez nem egy karácsonyi tömegüzenet! :-)

Laminine őssejt Lukács Ferenc LAMIDERM LifePharm

Mielőtt továbbgörgetnél, tudnod kell, hogy:

Rövid leszek, hiszen tudom, hogy számodra is kezdődik a Karácsony!

Ha nem indult el ez a dal, akkor kérlek, indítsd el, mielőtt tovább olvasnál 🙂

Ha velem voltál mostanában, ha olvastad az anyagaimat, akkor tartozom számodra is annyi tisztelettel és barátsággal, hogy mielőtt igazából elkezdődne a Karácsony, őszintén gondoljak Rád és családodra.

Nálunk már csak egyet kell aludni és jön a Jézuska. Ma még mindenfélével foglalkozom, de holnaptól már csak a családdal vagyok. Imádom őket és szeretek velük lenni, mert az életem egyik értelmét jelentik.

Ma, direkt az utolsó pillanatra hagyva írok neked, gondolok Rád is, és bízom benne, hogy számodra is a holnapi nappal megszületik a Karácsony Varázsa.

Tudom, sok üdvözletet kapsz mostanában, ezért én nem is igazán akartam „beállni” ebbe a sorba, és egy lenni a sok közül. Ezért is hagytam az „utolsó pillanatra”, hogy a hetek óta kavargó gondolataimat, érzéseimet, karácsonyi hangulatomat Veled, letisztulva megosszam.

Hálát adok a sorsnak, az „égieknek”, hogy ismét megélhetem ezt a csodálatos ünnepet, a családommal, a kibővített családommal – a Csapatommal, és azokkal, akik figyeltek rám és akikkel kapcsolatban vagyok, voltam.

Annyit szeretnék mondani, üzenni, és őszintén kívánni Neked is, hogy legyen meg számodra is mindaz, amit én a legértékesebbnek tartok:

Az Egészséged, a Szerető Családod, a Barátaid, továbbá a Reményed, hogy az éltedet és azok életét akiket szeretsz, jobbá tudod tenni. A remény mellé pedig legyen egy olyan eszközöd, amivel mindezt meg is tudod valósítani.

Boldog Karácsonyt kívánok, amit Áldás és Hála övezzen, hogy egészségben, békében és szeretetben ünnepelhess azokkal, akik számodra a legfontosabbak!

Legyen egy szép és örömteli ünneped, és ha elfogadod, akkor barátságommal és őszinte jókívánságaimmal hozzájárulok, hogy Téged is megérintsen a Karácsony Varázsa!

 

Boldog és Áldott Karácsonyt kívánok,
Lukács Ferenc


Az alábbi elérhetőségeken találsz: