fbpx

Nyílt levél a SunMoney tulajdonosi és vezetői köréhez:

KÖSZÖNETTEL és HÁLÁVAL tartozom … (bárminemű túllihegés nélkül!) – SUNMONEY

Végül is úgy döntöttem, hogy nyilvánosan KÖSZÖNÖM meg és mondom el, mert:

  • Akiknek szól, Azok megérdemlik, hogy minél több ember megismerje őket, erről az oldalukról is.
  • Továbbá, lehet, hogy Neked is hasznodra válik és tudsz belőle valami, számodra értékeset meríteni.

Már attól a naptól kezdve, amikor is az AZ ESEMÉNY megtörtént, bennem volt egy gondolat és érzés, hogy hogyan viszonozzam mindazt, amit úgy éreztem, hogy kaptam – kaptunk.

Mindezt AZÉRT, MERT nem kellet volna, hogy Ők (a cégtulajdonosok) ezzel megajándékozzanak bennünket. VISZONT ez EGY NAGYVONALÚ GESZTUS volt részükről! – és mint ilyet, mindig értékelek és elismerek!

A történet ott kezdődik, hogy meghirdette a SunMoney cég az ezéves (2020) naperőmű-látogatási, közös programot a tagsága, közössége részére. Ennek volt egy részvételi díja. Buszokkal mentünk ki Budapestről Lajosmizsére kb. százan.

Ha érdekel pár fotó és egy párperces videó-összeállítás erről az eseményről, akkor ezen a linken, a Facebook oldalunkon megtalálod.


Ez a naperőmű-látogatás, minden évben egy jó alkalom arra, hogy közösségünk új tagjai „saját szemükkel és saját kezükkel” megtapasztalhassák, hogy IGEN, léteznek az erőművek 🙂 – természetes, most kicsit túloztam, de sok esetben vannak még emberek, akik „nem hiszik el” a nyilvánvaló tényeket.

Továbbá, nagyon jó alkalom arra is, hogy találkozhassunk egymással és a „céges emberekkel”, mert egy kézfogás, egy közös fotó, egy baráti hangvételű kis beszélgetés – valljuk be őszintén: ebben az „elszigetelt-karanténos” évben még nagyobb értékkel bír.

Ezért is örültem annak, hogy ezt a naperőmű-látogatást a SunMoney egy magasabb értékű találkozóvá emelte azáltal, hogy „átminősítette” a 2020. év céges napjává, mivel a 2020-as esztendő nem kedvez a nagy volumenű, céges, nemzetközi rendezvények megtartásának.

Ezzel összefüggésben van a KÖSZÖNETEM is, mivel:

A már kifizetett részvételi díjakat a cég visszajuttatta a résztvevőknek, és MINDENKIT meghívott a saját költségére, és a délutáni program lezárásaként, még meg is kínált bennünket egy kis uzsonnával. – ami, be kell, hogy valljam, akkor és ott nagyon jól esett, mert ugyancsak korgott már a gyomrom 🙂

Tudom, hogy sokan mondhatják, gondolhatják azt is, hogy:

“Na és akkor mi van, ha azt a „pár ezer” forintot visszaadta minden résztvevőnek … „nem nagy pénz” az egy ekkora, globális cégnek …”

  • – szerintem nincs „kispénz – nagypénz”, csak pénz = értéke van, amit senki sem kap „postán ajándékba”.

Ide tartozik az a megfigyelésem is, hogy a SunMoney nem pazarolja sem a pénzt, sem az erőforrásait, mert az elmúlt egy év alatt „ugyancsak árgus szemekkel figyeltem minden mozdulatukat” 🙂

Továbbá, azért is JÁR a KÖSZÖNET, mert:

Megnyugtató számomra egy OLYAN CÉGGEL együtt dolgozni, építeni egy STABIL PÉNZÜGYI JÖVŐT, aki ODAFIGYEL ARRA IS, hogy a létrehozott értékeket, adott esetben a „pénzt” megőrizze és okosan dolgoztassa, hogy az a jövőt építse … a mi közös SunMoney – Közösségi jövőnket.

Jó volt látnom azt is, hogy IDEUTAZOTT a „világ másik feléről” hozzánk a Latin-Amerika országainak vezető üzleti partnere is, hogy az Ő saját „ottani”, több országra kiterjedő közösségét személyesen tudja tájékoztatni, hogy IGEN, vannak naperőművek Magyarországon is. Azt is láttam, ahogy csinálta a videóit és az élő bejelentkezését a napelemtáblák mellől.
Igen, ebből a szempontból is globálisak vagyunk, mármint a SunMoney és Közössége 🙂


És még egy utolsó gondolat, esemény, ami megadta a „végső lökést”, hogy tollat – billentyűzetet ragadjak és ezt megírjam, az a tegnap esti zoom-os, tulajdonosi kérdez-felelek élő, online adás volt.

Ebben, az „Élőben a nappaliból” céges online sorozat különkiadásában, a közösségünk tagjai tehették fel kérdéseiket közvetlenül a cég vezetőségének és tulajdonosainak. Ezekre a kérdésekre Eisenbart Gábor alapító tulajdonos, Bahorecz Péter, a nemzetközi networkért felelős igazgató és Rendes Zoltán, a nemzetközi marketingért felelős igazgató válaszolt.

A SunMoney Közösség tagjai által feltett kérdések megválaszolását figyelve, ismét megerősödtem abbéli megfigyelésemben és már meggyőződésemben, hogy:

  • Felkészült, céltudatos, üzletileg érett és megfontolt tulajdonosi és cégvezetői háttere, alapja van a SunMoney-nek.

És most jön a lényeg, ami miatt:

Módfelett HÁLÁS VAGYOK ennek a cégnek, vagyis EZEKNEK AZ EMBEREKNEK, akik ezt megálmodták, létrehozták és lassan már egy évtizede azon dolgoznak, hogy:

  • Létrehozzák azt az alapot, céges hátteret, naperőmű-parkokat és MÉG OLY SOK MINDENT, amit itt felsorolni sem lehetne, hogy mi, akik csatlakozunk a SunMoney Közösségi Naperőmű Programhoz, mi évtizedeken keresztül, stabilan és biztonságban tudjunk profitálni abból a zseniális gondolatból és üzleti rendszerből, melyet nemhogy kitalálni, de még a működő és termelő rendszerét megérteni sem oly könnyű sok esetben – mert annyire egyedi és zseniális!

Összefoglalva:

  1. Köszönöm Eisenbart Gábor, Bahorecz Péter és Rendes Zoltán, hogy a 2020-as naperőmű-látogatásra vendégül láttatok bennünket, a SunMoney Közösség tagjait!
  2. Hálásak vagyunk, hogy a SunMoney Közösségi Naperőmű Programot létrehoztátok és számunkra is lehetőséget biztosítottatok, hogy e javaknak és értékeknek aktív részesei és haszonélvezői lehessünk!

Tisztelettel és barátsággal,
Lukács Ferenc
2020. július 24.

error: Content is protected !!