Pár óra és vége a 2012-es évnek.

2013_3Az év végével számot vetünk egy elmúló esztendő felett, és fürkésszük, tervezgetjük a jövendőt. Megnézzük mit csináltunk jól, sikeresen és mit kell majd jobban legközelebb.

Szeretnénk, ha a következő év jobban sikerülne, fogadalmakat teszünk, terveket szövögetünk. Elhatározzuk, hogy mit és hogyan szeretnénk majd csinálni, hogy mi és szeretteink egy jobb helyzetbe, állapotba kerüljünk. Egyszerűen, jobban és biztonságosabban szeretnénk élni egy olyan világban, ahol van is miért.

2012 számomra a nagy célok és álmok éve volt. Így, visszatekintve a végén, kicsit felemás érzések kavarognak bennem. Aki ismer és tudja, hogy mivel foglalkozom, mihez adtam a nevem és életemnek ezt az évét, vagy valamilyen formában részese volt ennek az időszakomnak, tudhatja, hogy a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azokat megálmodtam (megálmodtuk), ahogy hittem (hittünk) benne, és amiért dolgoztam (dolgoztunk).

Sokan közületek részesei voltak ennek az álomnak, a munkának, az örömöknek és a kijózanodásnak. Hálás vagyok a sorsnak, hogy részese lehettem ennek az álomnak és megismerhettem sok jó embert, akik előtt emelem kalapom, kitartásukért, elhivatottságukért és példamutatásukért. Sokat tanultam tőlük ebben az évben. Elsősorban a saját csapatom tagjaira gondolok, továbbá azokra, akik más területeken dolgoztak, de valahol a nagy közös cél érdekében.

Gondolkodtam, hogy mi lehetne egy igazi ajándék, amivel méltóan kifejezhetném, amit érzek. Végül arra jutottam, hogy emberileg a legértékesebbet ajándékozom oda.

Ez pedig az őszinte és hálás köszönetem.

Köszönet azért, hogy megajándékoztál megtisztelő figyelmeddel 2012-ben.

Köszönet, hogy az egész éves munkáddal és erőfeszítéseiddel hozzájárultál a világ jobbá és élhetőbbé tételéhez, mert ez az én világom is.

Köszönet azért az elkötelezettségért, amivel dolgaidat végezted és kitartottál ezekben a gyorsan változó időkben is.

Köszönet azért, hogy van hited a jövőben és vannak terveid, kitartásod, hogy céljaidat elérd, és fáradhatatlanul teszel is érte. Még akkor is, ha néha újra neki kell kezdeni.

És végezetül köszönet, hogy itt vagy velünk és következetesen teszed a dolgod. Ez nagy érték manapság, mert ezzel is példát mutatsz azoknak, akik éppen „elestek”, elveszítették hitüket vagy kicsit belefáradtak a világ és az élet dolgaiba.

Őszintén és teljes szívemből köszönöm Neked mindezeket.

Szeretettel és hálával gondolok mindazokra, akik hozzájárulásukkal számomra is lehetővé tették, hogy elérhettem idáig és megajándékoztak kedvességükkel, segítségükkel és szeretetükkel.

Kívánom, hogy így a soron következő utolsó világvége jóslatok után, mi akik „túléltük a nem bekövetkezett véget”, egy jobb és szebb világot építsünk magunknak és gyerekeinknek.

Bízom benne, hogy szinte mindenki „felébred”, ráébred arra, hogy a dolgokat nekünk kell megváltoztatni és jobbá tenni. Felébred annyira, hogy ezt el is kezdi csinálni.

Bízom benne, hogy a holnapi nappal elkezdődik egy új korszak, ahol nyilvánvaló lesz:
„Az együttműködés nem a könnyebb út, hanem az egyetlen.”

Kívánok minden barátomnak, munkatársamnak és ismerősömnek fergeteges szilveszteri bulit, és az új eszmékre ébredő, sikeres Újesztendőt.

Legyen 2013 számodra is a felemelkedés éve!

2012. Szilveszter napja.